[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]
پایه ثابت لیست کیک و شیرینی، از گذشته تا امروز
تاریخچه
شاید اگر پای را یکی از قدیمی ترین دسرهای دنیای شیرینی بدانیم، اغراق نکرده باشیم. زیرا برای اولین بار در حدود ۹۵۰۰ سال قبل از میلاد پخته شد. خاستگاه آن کشور یونان است. البته نشانه هایی از پخت آن در مصر باستان نیز وجود دارد. یعنی در دوره نوسنگی. در ابتدا به عنوان دارو و برای درمان مصرف می شد. به صورتی که عسل را در پوششی از گندم و جو قرار می دادند. بعد ها گوشت را به مواد داخل آن اضافه کردند. آن ها را به صورت بسته بندی برای سفرهای دریایی طولانی تهیه می کردند.با گذشت زمان، به مواد میانی آن اضافه شد. و در جشن های سلطنتی به عنوان غذا مورد استفاده قرار گرفت. کم کم به جای مواد غذایی از میوه ها استفاده شد. با لایه خمیر شیرینی پوشانده شد و شکل دیگری به خود گرفت.
طرز تهیه
در روند تهیه خمیر، کره را با آرد مخلوط می کنیم. البته نباید آن را خیلی ورز داد. یکی از نشانه های خمیر پای خوب، دیده شدن رگه های چربی در آن است. یعنی کره خیلی به خرد آرد نرود. خمیر آن صرفاً به عنوان پایه و برای نگهداشتن مواد استفاده می شود. و مزه دار نیست. یکی از ساده ترین خمیرها، خمیر پای است. یعنی اسانس، تخم مرغ یا ادویه ندارد. در خمیر آن برای دو پیمانه آرد، فقط از دو قاشق شکر استفاده می شود. در واقع کل طعم آن از filling یا همان مواد میانی است.
پای ها می توانند دو خمیره باشند. یا به اصطلاح حرفه ای ها double crust باشند. یعنی یک لایه خمیر در کف، و پس از قرار دادن مواد، یک لایه دیگر روی مواد را بپوشاند. پای سیب، پای آلبالو و … دبل کراست تهیه می شوند. دستورات پای بیشتر به صورت دو خمیره پخت می شود. پای ها یک خمیره هم تهیه می شوند. که به آن single crust میگویند. پای کدو تنبل از همین دسته می باشد.
تفاوت پای با تارت؟
بسیاری از افراد ممکن است فرق بین تارت و پای را ندانند. البته باید به آن ها حق بدهیم. زیرا آن ها از یک ریشه هستند. هرچند تارت عمر کمتری دارد. در زمان گذشته بیشتر مردم توانایی تهیه پای را داشتند. اما تارت جز خوراکی های پر هزینه محسوب می شد و فقط در مهمانی های مورد استفاده قرار می گرفته است. در گذر زمان دستورهای تارت بیشتر به دسر و شیرینی تعلق گرفت. و از دنیای آشپزی دور شد. در صورتی که پای همچنان هم جای خود را در دنیای آشپزی نگه داشته و هم طرفداران دسر و شیرینی را راضی نگه داشته است.
طعم های مختلف
- گوشت
- سیب
- سیب زمینی
- تخم مرغ و بیکن
- موز خامه ای
- بلوبری
- شاه توت
- کدوتنبل
- گیلاس
- مرغ و قارچ
- چینی
- کرم نارگیل
- کاری پوف
- و …
هر کدام از آن ها از گوشه ای از جهان متولد شده اند. تا همه ذائقه ها را پاسخگو باشند. می توانید محصولات مشابه فروشگاه cakeTS را در لینک مشاهده کنید.
فروشگاه ما با چندین سال سابقه درخشان در صنعت کیک ، دسر و انواع پای ، همراه شماست تا از طعم دلپذیر انواع کیک و دسر لذت ببرید.
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]